Over Bom Dia

Wie zijn wij?

Wij zijn de trotse eigenaren van Café Bom Dia. We zijn 5 jaar geleden begonnen met verkoop van koffie en lekkers vanuit een mobiele koffiewagen Piaggio Ape. We zijn begonnen met de verkoop van koffie en lekkers op Station Den Helder Zuid en ook op de zaterdagmarkt in Den Helder op de Beatrixmarkt. Je kunt ons inhuren voor alleen soorten feesten, partijen, verjaardagen, bruiloften. Niets is ons te gek!

Den Helder Zuid

Wij hebben de afgelopen vijf jaar van maandag t/m vrijdag op Station Den Helder Zuid gestaan in de ochtenduren van 05:30 tot 10:30.

Tweede Piaggio

We hebben ook ruim twee jaar een tweede Piaggio Ape gehad. Deze gebruikten we meestal voor de inhuur opdrachten. Maar die hebben wij helaas verkocht.

Halte Bellevue

Sinds begin augustus hebben we een vaste eigen zaak in het nieuwe Halte Bellevue. Hier verkopen we alle soorten lekkere koffie's en lekkernijen. Je kunt hier genieten van een heerlijk ontbijtje of lunch, maar ook voor een lekker wijntje of biertje. Je kunt bij ons ook terecht voor een heerlijk tapasplankje en veel andere Portugese lekkernijen.